Anna-Marista

Olen hyvinvoinnin ja työterveyden ammattilainen, koulutukseltani yleislääketieteen erikoislääkäri. Lääkärin tehtäviä olen urani aikana päässyt toteuttamaan monipuolisesti; perinteisessä lääkärin vastaanottotoiminnassa julkisella puolella, kuntoutus- ja työterveyslääkärinä yksityissektorilla sekä monikansallisten yritysten palveluksessa työterveyspalveluista, työhyvinvointityöstä ja työkykyriskin hallinnasta vastaavana.

Koko työurani ajan olen ollut kiinnostunut siitä, miten ihmisten terveyttä ja hyvinvointia voidaan lisätä; ennaltaehkäisevästi ja tehokkaalla sairaanhoidolla. Työelämä on murroksessa; työ on muuttumassa kovaa vauhtia ajasta ja paikasta riippumattomaksi, tietoa on käytettävissä rajaton määrä ja muutostahti on hurja. Teknologia mahdollistaa paljon, mutta etenkin tietointensiivisessä työssä ongelmanratkaisukyky, empatia, oman itsensä johtaminen ja johtaminen ylipäänsä sekä erilaisissa verkostoissa yhdessä työskentely ovat asioita, joista robotit eivät jatkossakaan voi pitää huolta.

 

Työelämän isot muutostrendit haastavat meidät pitämään entistäkin parempaa huolta omasta terveydestämme ja työkykyisyydestämme. Siinä haluan olla auttamassa juuri Sinua!

Ota yhteyttä
Anna-Mari Lahtinen
anna-mari@hyvaaelamaa.com
Puh. 050-3489579
Tilaa hyvinvointiisi vaikuttavaa tietoa suoraan sähköpostiisi.
Liittymislahjana saat ilmaisen Hyvinvointioppaan!