• Onko sinulla todettu koholla olevia verenpainearvoja?

  • Oletko saanut ohjeeksi tehdä elintapamuutoksia?

  • Haluatko onnistua verenpaineen alentamisessa ja saada kaupan päälle hyvää oloa?

Nyt se on mahdollista kokeneen lääkärin vetämän verkkokurssin avulla! Vetäjästä eli minusta löydät lisätietoa täältä sekä LinkedIn:stä. 

Verkkokurssi sisältää kuusi osioita, kussakin osiossa käymme läpi miksi aihe on verenpaineen hallinnan kannalta tärkeä, miten se vaikuttaa verenpaineeseen ja miten aiheen asiat saa jalkautettua tavalliseen arkeen. Teemoja käsitellään hyvin maanläheisellä tavalla, vakavasti, mutta ei vakavissaan. Jokaiseen osioon kuuluu oma työkirja omien henkilökohtaisten tavoitteiden suunnittelua ja muutosten seurantaa varten. 

Kurssin sisältö pohjautuu tuoreeseen ja tutkittuun tietoon ja keinovalikko on elävässä elämässä asiakkaideni kanssa testattu ja toimivaksi havaittu. 

Tilaa hyvinvointiisi vaikuttavaa tietoa suoraan sähköpostiisi.
Liittymislahjana saat ilmaisen Hyvinvointioppaan!

Hyvää Elämää - yhteisö

 

Kaikki Hyvää Elämää- palveluita käyttävät yritysasiakkaat muodostavat Hyvää Elämää- yhteisön.


Hyvää Elämää- yhteisöön kuuluminen on asiakasyrityksille ilmaista. Yhteisön jäsenenä saatte kutsuja tilaisuuksiimme jäsenetuhintaan. Hyvää Elämää-tilaisuuksissamme autamme yritystäsi myös verkostoitumaan muiden yhteisöömme kuuluvien yritysten kanssa ja näin edistämme työn meneillään olevassa muutoksessa niin tärkeiden kontaktien solmimista. Yrityksille suunnatut, räätälöidyt Hyvää Elämää- työhyvinvointipalvelut ja niissä käsittelemämme tieto on luonnollisesti täysin luottamuksellista. Lisää tietoa löydät rekisteriselosteestamme.