Verenpaine kuntoon!

  • Onko sinulla todettu koholla olevia verenpainearvoja?

  • Oletko saanut ohjeeksi tehdä elintapamuutoksia?

  • Haluatko onnistua verenpaineen alentamisessa ja saada kaupan päälle hyvää oloa?

 

Pian se on mahdollista kokeneen lääkärin vetämän verkkokurssin avulla! Verenpaine kuntoon! - valmennuskurssin tavoitteena on tarjota Sinulle paras mahdollinen tuki, jotta onnistunut alentamaan verenpainettasi ja saat samalla lukuisia muita terveyshyötyjä. Vetäjästä eli minusta löydät lisätietoa täältä sekä LinkedIn:stä

Verkkokurssi sisältää kuusi osioita verenpainetta laskevista teemoista. Jokaiseen osioon kuuluu oma työkirja omien henkilökohtaisten tavoitteiden suunnittelua ja muutosten seurantaa varten. 

Valmennuksessa voit edetä haluamassasi järjestyksessä ja omalla tahdillasi. Teemoja käsitellään hyvin maanläheisellä tavalla, vakavasti, mutta ei vakavissaan. 

Kurssin sisältö pohjautuu tuoreeseen ja tutkittuun tietoon ja keinovalikko on elävässä elämässä asiakkaideni kanssa testattu ja toimivaksi havaittu. 

Tilaa hyvinvointiisi vaikuttavaa tietoa suoraan sähköpostiisi.
Liittymislahjana saat ilmaisen Hyvinvointioppaan!

Hyvää Elämää - yhteisö

 

Kaikki Verenpaine kuntoon!- valmennukseen osallistuvat saavat automaaattisesti kutsun Hyvää Elämää- yhteisöön. Yhteisöön kuulumalla saat tietoa uusista terveyteen liittyvistä asioista ja jatkossa myös jäsenalennuksia.


Hyvää Elämää- yhteisöön kuuluminen on Sinulle ilmaista.